Onsdag i Litauen

Nu sitter vi har igen. Jag, Andrea, Mickis och Fottios mamma. Det ar Malin for alla er som inte fattar, han leker att han ar hennes jobbiga unge hela tiden.

Dagen idag var typ likadan som igar, minus den sista matchen. Morgonen borjade med frukost, vi sitter i skolans matsal fast i ett eget inglasat rum. Baskettjejernas egna lunchrum. Precis utanfor sitter folk uppradade bara for att glo..

Traningen var inte lika jobbig som vagen dit. For oss som behovde ga dit.. Det ar hart pa reglerna med tiden har. Det blev mest skott-traning, ingen ville ju ta ut sig innan matchen.

Lunchen blev som vanligt, idag var det dock potatismos istallet for vanlig potatis.

Efter lunch var vi pa ett slags kopcentrum, och det blev lite shopping for oss. Dar bestallde vi aven dagens middag, pizza eller pasta - olala.

Matchen da da, den var hard men aldrig jamn. Ganska jamn pa tavlan ett tag, men inte pa sjalva planen. Litauerna var grymma. Man imponerades av allt dom gjorde typ. Samtidigt log de en massa, klappade om oss och spelade aldrig det minsta fult. Forlusten skrevs till ungefar 50 poang tillslut.
Precis innan slutsignalen ljod korde vi var favorit i repris, och doda fisken lyckades igen. Matchen avslutades alltsa med skratt fran bada sidor och ett foto pa oss allihop. Nar det var klart satte tjejerna igang att trana, och det var nog fler an jag som inte ville lamna hallen for att ga och duscha da. Man njot av att se deras entusiasm och disciplin. Nagot att lara av till vara egna traningar.

Nu ar det dags for oss att ata. Efter det tror jag att vi maste borja packa lite, for imorgon rular var turnebuss vidare mot nya aventyr. Kommer bli lite sorgligt att lamna denna basketfokuserade plats. Och lite trakigt att lamna tjejerna och deras coach, snygge coachen Davidas.

Bilder far ni en annan dag, kanske inte for an vi har natt Sverige igen. Hall ut!

Vi hors!

Maria Montgomery
T E A M  J A U

Kommentarer
Postat av: Magnus

Roligt med mer rapporter. Att matcherna går som det går är inte konstigt, det är väl riktiga topplag ni möter. Skoj att "döda fisken" funkar, hoppas man får se den någon gång.



Apropå landet ni är i, vet ni hur stort Litauen var en gång i tiden. Se på länken, om jag nu lyckas lägga in den rätt.



Hälsningar Magnus

Postat av: Magnus

JÄMTLAND I FINAL FOUR



Kolla in Jämtlandstjerna som Järfälla och Uppsala hade en liten träningscup med i januari.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0