Svedíja, vi är på väg hemåt

Fredagmorgonen blev senare än planerat, och aktiviteten som skulle ske blev ändrad. Ett gemensamt beslut ledde till inställd träning och istället var det shopping som gällde. Denna gång i ett stort centrum vid namn "Akropolis". Precis som Team JAU inspirerat av Grekland.
Sista måltiden blev - tro det eller ej - på Mc Donalds. En chicken burger satt fint innan den långa färden hem till trygga Sverige började. En bussresa till Riga, flyg till Skavsta och en rätt lång stund i bilen sög ut de allra sista krafterna innan man fick dö i sängen. Sin egna säng.

Himla coolt att vi under fredagen var i tre länder!

Skönt att dagen avslutades i Svedíja, som litauiskorna lärde oss att Sverige heter på deras språk. Kul att de hade samma intresse som oss av att lära sig mer om varandras kulturer och liv. Det är trots allt inte jättemycket som skiljer våra liv åt. På ett sätt är det så klart en enorm skillnad. Men vi är alla tjejer i samma ålder, med liknande intressen. Ganska häftigt att den höga musiken som spelades i alla avbrott under matcherna hade kunnat vara spellistor jag själv satt ihop.


Maria Montgomery
T E A M  J A U


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0