Sista heldagen i Litauen

Har inte kunnat uppdatera sen i onsdags, då vi var kvar i Marijampole på basketskolan.
På torsdagen började vi som vanligt med frukost i matsalen följt av träning. Under träningen kändes det hur trötta alla hade börjat bli - ömma fingrar, tår, näsor och ryggar, men vi kämpade på i alla fall.
Då träningen var slut blev det en snabbdusch innan vi åkte tillbaka till skolan för att packa ihop våra grejer och äta. Så fort lunchen var svald satte vi oss i en mycket liten buss som skulle ta oss till nästa stad. Packningen byggde in oss på våra platser, det fanns inte mycket luft i bussen - framförallt ingen kall luft.
Det var i alla fall tråkigt att säga hejdå till de trevliga ledarna, duktiga tjejerna, den fina hallen och den härliga stämningen på skolan.
Nästan ännu tråkigare var det att komma fram till nästa ställe. Ett gammalt hotell mitt på landet. Vi hann bara blanda om rumsindelningen, lämna väskan på rummet och byta om innan vi drog iväg till matchen. En match som inte var någon höjdare. Inte allt för bra spel, inte allt för fin hall och inte allt för trevliga motståndare. Det slutade med förlust, dock den minsta hitills.
Jag antar att ni kan lista ut vad vi fick till middag.. Och jag antar att ni då även kan gissa hur gott det var med våra sista snickers, cornys och andra godsaker som fick mätta vår hunger istället!

Maria Montgomery
T E A M  J A U


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0