Resan är över

Känns skönt att ligga barfota i soffan, utvilad, mätt och ren. Ganska annorlunda från veckan.

Veckan då, den har varit toppen bra. En utmaning på många sätt och väldigt lärorik.

Borta bra men hemma bäst skulle man (precis som Emma M) kunna säga.

För det var bra borta. Väldigt bra. Så mycket nya intryck, upplevelser och erfarenheter. Ojojoj.
Kommer nog att ta ett litet tag att bearbeta allt i huvudet. Tänka igenom allt vad man har luktat, sett, tänkt och känt. Smälta det för att sedan ta till sig det på riktigt.

De allra roligaste stunderna under veckan var nog matcherna i Marijampole. När jag tänker tillbaka på det får jag ett underbart bildspel i huvudet, ett bildspel med mycket färg och skratt kompat av den höga, taggande och mycket bra musiken som spelades i varje avbrott under matcherna.

Sedan får vi inte glömma allt utanför planen. Att vi har lärt känna så många nya. Att vi har upplevt så mycket tillsammans och att vi sett så många sidor av varandra.

Det låter så fånigt att skriva att vi har ”skrattat en massa hela tiden”, men det har vi verkligen gjort. För lite god sömn har lett till dålig humor, fniss och asgarv.

Att maten var annorlunda, och då menar jag väldigt annorlunda, var jättejobbigt när vi var där. Men så här efteråt kan jag säga att det lärde oss en del, att uppskatta skolmaten tillexempel…

Måste säga ett stort tack till alla som har varit inblandade i allt det här, många har hjälpt till att dra sitt lilla strå till stacken. Vissa mer än andra!

Tack till Fottios som har lett laget genom träning och match, i med och motgångar.

Tack till Maria och morfar Kent som följde med och fick det att rulla nere i Litauen.

Tack till Inna som hjälpte oss med språket i svåra stunder.

Tack till Martin och Jonas som under många timmars jobb fixat hela resan åt oss, allt från bokning av flygbiljetter till transporter på plats, till boende, mat och schema.

Och så klart Tack till alla mina medspelare, utan oss spelare hade det ju trots allt inte blivit något med allt det här - hur mycket alla vuxna än planerat och fixat..


Maria Montgomery
T E A M  J A U


Kommentarer
Postat av: Emma M

Och TACK till Maria som har skrivit skit bra inlägg på bloggen under hela resan (:

2010-04-13 @ 17:24:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0